Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

07 Mart 2012

"Fotoğrafik Hatıralar"



Uzun zamandır blogumda yenilik yapmıyordum.
Sık yazı da yazmıyordum. Birkaç aydan beri hem blogun rengini, hem içeriğini hem de formunu değiştirdim. Yenilikler yaptım, ekledim, çıkardım.

Yenilikler neler, nasıl eklentiler var, nasıl daha renklendirip, değiştirebilirim derken, şaşkınlıkla binlerce blogun varlığından haberdar oldum.

En çok ilgimi çeken ve vakit geçirdiğim bloglar özenli ve profesyonele yakın fotoğrafların olduğu bloglardı.
Adını başlığa aldığım "fotoğrafik hatıralar" adlı blog da bunlardan biri.

Blogun sahibi Ülkü Hür.
Doğa, yoğa ve fotoğraf sevdalısı.
Blogunu; kitaplarını, özenli sofralarını, yazılarını, anılarını, yaşanmışlıklarını not ettiği zaman tüneli olarak tarifliyor.

Blogun içeriği zengin. Görselleri harika.
Ben en çok onlara tav oldum zaten.
Bugün diyetinin 14. gününe girmiş olan blogger, her gün diyetinde tükettiği yiyecekleri fotoğraflıyor.
Fotoğraflar öyle güzel, öyle neşeli, özenli, şık, yaratıcı ve eğlenceli ki hepsine bayıla bayıla, hayranlıkla bakıyorum:-)
Ve onları herkesler görsün istiyorum:-)
Tabak çanak delisi biri olarak, kullanılan tabaklar çeşitliliği, ince detaylar ve objelerin güzelliği de beni benden alıyor:-)
Sıradışı olan ne varsa, kim varsa seviyorum işte..

Fotoğraf çekmek aşk işi gerçekten ve Ülkü herhangi bir objenin fotoğrafını çekmekten öte bir iş yapıyor. Hazırladığı birbirinden güzel yiyecekleri çekerken eminim daha büyük bir heyecan ve aşk duyuyordur.

Hem çocuklarınız için hem de kendiniz için "tasarım" yiyecekler ve onların harika fotoğraflarını görmek ve Ülkü'nün fotoğrafik anılarıyla donattığı zaman tünelinde dolaşmak isterseniz, adresi burada:
fotografikhatiralar

Fotoğraflarına örnek, kendi izniyle aşağıda:-)
Diğerleri blogunda..

Keyif olsun..




1 yorum:

  1. Fotoğrafik Hatıralar zaten takip ettiğim bir blog ve gerçekten özenle hazırlanmış, sunulmuş paylaşımlar. Emeği geçen herkese başarılar diliyorum. tabi sanada paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...